“Коренева система” літературного пограниччя - Ільницький, М. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Барабаш Юрій. “Вулиця Крокодилів / Невський проспект. І поза ними”. Письменник на етнокультурному пограниччі”. – Київ: Темпора, 2017. – 280 с.