Письмо про Cебе в історії французького роману як антропологічна лабораторія - Гон, О. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Павленко Ю. Чорнильна історія. Письмо про Себе фікційного суб'єкта (на матеріалі французького роману XVIII – поч. ХХІ ст.). – Київ: Вид. центр КНЛУ, 2018. – 416 с.