Міжнародний словацько-український науковий семінар - Лебідь-Гребенюк, Є. (Слово і Час, 2018)
5 червня 2018 р. в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка відбувся міжнародний науковий семінар “Національна і культурна ідентичність у словацькій і українській літературах ХІХ – початку ХХ ст.”.