Поздравляем! 80 лет Луневу Валентину Васильевичу (Металл и литье Украины, 2018)
11 червня 2018 року виповнюється 80 років від дня народження та 62 роки трудової діяльності професора, доктора технічних наук Луньова Валентина Васильовича.