Внутрішній світ дитини в оповіданнях М. Коцюбинського - Клейменова, Т.В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
У статті визначаються особливості відображення психології дитини в оповіданнях М. Коцюбинського “Харитя”, “Ялинка”, “Маленький грішник”.