Лабіринти життєтворчості української Аріадни: нове прочитання Наталії Кобринської - Кіраль, С. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Швець А. “Жінка з хистом Аріадни”: Життєвий світ Наталії Кобринської в генераційному, світоглядному і творчому вимірах: монографія / Інститут Івана Франка НАН України; Лекторій СУА з жіночих студій; ВГО Союз Українок. – Львів, 2018. – 752 с. – (Серія “Літературознавчі студії”; вип. 23).