Різноманіття старокиївської гімнографії - Білоус, П. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Джиджора Є. В. Гімнографія Київської Русі ХІ – ХІІІ сторіч: структурне ціле канону мінейного циклу. – Одеса: Астропринт, 2018. – 480 с.