Безпека водних ресурсів України: аналіз, оцінка, пріоритети забезпечення - Левковська, Л.В.; Сундук, А.М. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2014)
Стаття висвітлює базові засади дослідження характеристик безпеки водних ресурсів України. Визначено теоретико-методологічні особливості наукової категорії та проведено характеристику основних показників сфери безпеки. Обґрунтовано пріоритети забезпечення безпеки водних ресурсів держави на основі врахування поточних соціально-економічних параметрів.