Визволення з лабіринту Мінотавра упереджень і забуття - Левченко, Г. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Швець А. Жінка з хистом Аріадни: Життєвий світ Наталії Кобринської в генераційному, світоглядному та творчому вимірах: монографія / Інститут Івана Франка НАН України; Лекторій СУА з жіночих студій; ВГО Союз Українок. – Львів, 2018. – 752 с.