Побудова моделей структурного типу задля ідентифікації вимірів потенціалу стратегічних змін виробничо-економічних систем - Ладонько, Л.С. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2014)
Статтю присвячено визначенню сутності та змісту такої багатокомпонентної системи, як промисловий потенціал, а також удосконаленню його структури, застосуванню комплексного методичного підходу до визначення складу та ієрархії його елементів, що уможливлює прийняття оптимізаційних управлінських рішень щодо визначених пріоритетів розвитку промислового потенціалу.