Роксоляна Петрівна Зорівчак (Слово і Час, 2018)
16 жовтня ц. р. науково-освітня і перекладацька спільнота України зазнала невідшкодовної втрати: відійшла у вічність Роксоляна Петрівна Зорівчак (1934 – 2018) – чільний український перекладознавець, док тор філологічних наук, професор Львівського національного університету ім. І. Франка.