Виражальні засоби в процесі логічного та емоційного сприйняття казки на радіо - Любченко, Ю.В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
У статті розглядаються засоби впливу казки, яка лунає в ефірі радіо, на слухача, що сприяють логічному та емоційному осмисленню інформації дитиною. Автор аналізує головні формотворчі та стилетворчі засоби радіомовлення на прикладі казки «Їжак і Заєць» і визначає основні функції звукового оформлення казки на радіо.