Віршознавчий семінар до 100-річчя Ігоря Качуровського в Інституті літератури - Муравецька, Я. (Слово і Час, 2018)
28 вересня 2018 року в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України відбувся всеукраїнський віршознавчий семінар “Поетичні та віршознавчі заповіти Ігоря Качуровського”, приурочений до 100-річчя поета. Це вже третій семінар, проведений на пошану Ігоря Качуровського: перший відбувся 2008 р. до 90-річчя І. Качуровського; другий – 1914 р. в пам'ять про митця (обидва в КНУ ім. Тараса Шевченка).