Форми впливу аудіовізуальних засобів масової комунікації на процес читання дитини - Пенчук, І.Л. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
У статті розглядаються форми впливу аудіовізуальних засобів масової комунікації на процес читання дитиною. На основі експериментальних досліджень автор розглядає функції аудіовізуальних ЗМК у процесі популяризації книги.