Творчий шлях Бориса Грінченка - Левчик, Н. (Слово і Час, 2018)
У статті окреслено найважливіші етапи творчого шляху Бориса Грінченка. Звертається увага на основні віхи життя письменника як поета, прозаїка, драматурга, перекладача, педагога, видавця, публіциста, критика, фольклориста, етнографа, мовознавця.