Канадська література: шляхи розвитку та розуміння - Романова, О. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Овчаренко Н. Постколоніальні проекції канадської прози: моногр. / Наталія Овчаренко. – Одеса: Фенікс, 2018. – 512 с.