Непогамовні Експериментатори - Науменко, Н. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Підопригора С. В. Українська експериментальна проза ХХ – початку ХХІ століть: “неможлива” література / Світлана Підопригора. – Миколаїв: Іліон, 2018. – 392 c.