Семінар пам'яті Ніли Зборовської - Василенко, В. (Слово і Час, 2018)
27 вересня 2018 р. в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України відбувся Всеукраїнський науково-теоретичний семінар для молодих учених пам'яті Ніли Зборовської, ініційований відділом української літератури ХХ століття та сучасного літературного процесу.