Село Требухів у роки Голодомору 1932–1933 років - Бараннік, А. (Краєзнавство, 2013)
У статті, на основі аналізу неопублікованих джерел, здійснено спробу дослідити Голодомор 1932-1933 рр. на локальному рівні, взявши за основу с. Требухів Броварського району Київської області.