"Румунські монографії повітів" як джерело до вивчення історії Трансністрії (1941–1944 рр.) - Моторна, І. (Краєзнавство, 2013)
Публікація вводить в науковий обіг нові румуномовні джерела періоду Трансністрії, які доповнюють інформацію про діяльність окупаційної адміністрації на цих територіях.