Особливості економічного розвитку Південної Бессарабії у складі королівської Румунії (1918–1940 рр.) - Вєтрова, Г. (Краєзнавство, 2013)
Досліджується розвиток сільського господарства, промисловості та торгівлі в Південній Бессарабії у міжвоєнний період.