Господарська діяльність православних монастирів на західноукраїнських землях у 40-х–60-х рр. ХХ ст. - Киричевський, П. (Краєзнавство, 2013)
Стаття присвячена дослідженню господарської діяльності православних монастирів на території УРСР в 40-х – 60-х рр. ХХ ст. Через аналіз відповідних джерел та літератури в роботі розглянуті соціально-економічні і політичні передумови діяльності монастирів у вказаний період і фактори, що впливали на стан монастирських господарств.