Штрихи до портрета полтавського історика і краєзнавця Олександра Білоуська - Пустовіт, Т. (Краєзнавство, 2013)
У статті розглянуто основні етапи життя, педагогічної та історико-краєзнавчої діяльності Олександра Білоуська, проаналізовано основні творчі здобутки відомого полтавського педагога та дослідника-енциклопедиста.