До історії становлення туристично-краєзнавчого руху в Україні (кінець ХІХ – початок ХХ ст.) - Соловей, Л. (Краєзнавство, 2013)
У статті висвітлено роль шкільних екскурсій та подорожей у становленні туристично-краєзнавчого руху в Україні (кінець ХІХ – початок ХХ ст.).