Історико-наукові серіальні видання Одеси кінця ХХ — початку ХХІ століття в контексті розвитку краєзнавчих студій в Україні - Левченко, В.; Левченко, Г.; Петровський, Е. (Краєзнавство, 2013)
Стаття присвячена історико-науковим серіальним виданням Одеси в контексті розвитку краєзнавчих студій. Подано їх видову характеристику, проблемно-тематичні пріоритети публікацій, виявлені позитивні й негативні риси функціонування історико-наукових серіальних видань в контексті ґенези історичної науки.