Процес реєстрації реформатських громад в повоєнному Закарпатті: прояв лояльності чи політична гра - Капітан, Л. (Краєзнавство, 2013)
Висвітлено особливості процесу реєстрації реформатських громад в повоєнному Закарпатті. Обґрунтовано висновок, що порівняно лояльна позиція влади зумовлювалась бажанням використати Реформатську церкву краю як «автономну» складову церковного сегменту «загальнонародної боротьби за мир».