Іван Паславський про заснування Львова - Чорновол, І. (Краєзнавство, 2013)
Рецензія на книгу: Іван Паславський. Хто і коли заснував місто Львів? Вірогідні й невірогідні дати заснування столиці Галичини. Львів: «Українські технології», 2010. 35+1 ст.