Київ і кияни: доба Бориса Грінченка - Бонь, О.; Ковальов, Є. (Краєзнавство, 2013)
22 травня 2013 р. в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Київ і кияни: доба Бориса Грінченка». Захід було присвячено дослідженню київського соціокультурного середовища на рубежі ХІХ і ХХ ст.