Репліка читача з приводу однієї версії, або Як московський професор мимоволі підвів ужгородського - Делеган, В. (Краєзнавство, 2013)
Рецензія на книгу: Мазурок О. Орест Сабов та його книга про угорських русинів. – Ужгород: Карпатська вежа, 2011. – 468 с.