Протиалкогольні акти міста Львова XІV – XVII століть - Стасів, Я. (Краєзнавство, 2013)
На основі документів XIV – XVII ст. проілюстровано антиалкогольну спрямованість тогочасного львівського законодавства. Вперше в історіографії науково обґрунтовано факт відсутності закладів торгівлі спиртовмісними речовинами у Львові впродовж 450 років.