Історія сільських населених пунктів Хмельниччини: методика краєзнавчого дослідження - Рибак, І. (Краєзнавство, 2013)
У статті акумулюється науково-організаційний і методичний власний та інших дослідників досвід зі створення нарисів, книг з історії села з метою його використання для поліпшення наукової якості публікацій, присвячених населеним місцям.