Дослідник старожитностей Півдня України: Віктор Іванович Гошкевич (1860–1928) - Кармазіна, Н. (Краєзнавство, 2013)
Розглядається життя та діяльність Віктора Івановича Гошкевича (1860–1928) – історика, визначного дослідника пам'яток Півдня України. Обґрунтовується положення про вагому роль В. Гошкевича у збереженні об'єктів культурної спадщини регіону наприкінці ХІХ – на початку ХХ ст.