Сучасні музейні комунікації та перспективи їх розвитку - Маньковська, Р. (Краєзнавство, 2013)
У статті висвітлюється роль музею у сучасному суспільстві та аналізується його комунікаційна функція, розглядаються традиційні та новітні форми і методи музейної комунікації, перспективи використання інформаційних технологій у музейній діяльності.