Зарубіжний досвід формування мережі біосферних заповідників - Карбівничий, О.П. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2013)
Досліджується зарубіжний досвід створення мереж біосферних заповідників та представлено пропозиції щодо їх впровадження в Україні. Розглянуто особливості процесу формування екологічних мереж, їх суть та проблеми.