Роль фінансового фактора у забезпеченні сталого розвитку територіальних економічних систем - Тичковська, Л.П. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2013)
Стаття присвячена розробці теоретико-методологічних засад управління сталим розвитком ТЕС на основі відтворювального підходу. Розкриває об’єктивні передумови відтворення територіальних економічних систем у національній економіці.