Екологічні аспекти розвитку міжнародного транспортного коридору Європа–Азія - Чернявський, Ю.І. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2013)
Розглянуто вплив функціонування міжнародного транспортного коридору Європа – Азія на екологічну ситуацію в Україні та запропоновано заходи, що дозволяють знизити вплив транспорту на довкілля.