Структуризація інституціонального забезпечення рекреаційного природокористування в Україні - Коржунова, Н.В. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2013)
Проаналізовано сучасний стан інституціонального забезпечення рекреаційного природокористування. Визначено основні протиріччя раціонального використання рекреаційних ресурсів. Запропоновано напрями інституціоналізації рекреаційного природокористування.