Критерії класифікації лісових ресурсів як передумови їх економічної оцінки - Коваль, Я.В.; Антоненко, І.Я. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2013)
Викладено критерії класифікації лісових ресурсів та їх комплексної економічної оцінки як основних показників одержання системного максимально можливого ефекту від їх використання, капіталізації різних компонентів лісу та встановлення їх вартості. Розкрито напрями застосування критеріальних показників як основи комплексної оцінки різних компонентів лісу, без якої неможливе їх ефективне відтворення та залучення в ринкові умови господарювання.