Цільові функціонали регіональної стратегії управління забезпеченням енергоефективності промисловості - Микитенко, В.В.; Худолей, В.Ю. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2013)
Розкрито зміст і регулятори алокаційної стратегії управління забезпеченням енергоефективності функціонування РПК. Ідентифіковано критерії оцінювання її результативності та обмеження, які існують в Україні. Розроблено замкнений цикл формування стратегії, адекватної реальним виробничо-господарським і соціально-економічним процесам і національній економіці, що здійснено за п’ятнадцятьма етапами реалізації економетричних, управлінських і системно-універсальних процедур.