Механізми затратного підходу до комплексної економічної оцінки природних ресурсів - Клиновий, Д.В. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2013)
Розглядаються місце, роль, завдання і механізми затратного підходу в комплексній економічній оцінці природних ресурсів в умовах ринку стосовно діяльності кластерно-корпоративних структур з управління природокористуванням.