Рента як економічна основа раціонального використання водоресурсного потенціалу - Левковська, Л.В.; Рижова, К.І. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2013)
Розглянуті основні економічні проблеми, пов'язані зі створенням нових рентних відносин у сучасному водокористуванні, та умови виникнення диференційної водної ренти.