Особливості та методи економічної оцінки лісових ресурсів - Лицур, І.М.; Матушевич, Н.П. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2013)
Висвітлено основні методи економічної оцінки лісових ресурсів, проаналізовано особливості та недоліки їх застосування. Розглянуто перспективи використання затратної і рентної концепції економічної оцінки лісових ресурсів.