Інвестиційне управління природним капіталом - Пилипів, В.В.; Павленко, В.П. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2013)
Визначено напрями формування політики управління економічним розвитком на основі капіталізації природних ресурсів. Обґрунтовано переваги інвестиційного управління природним капіталом через інститут трастового фонду.