Основні елементи гарантування продовольчої та екологічної безпеки України - Шкуратов, О.І. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2013)
Здійснено аналіз чинників сталого розвитку еколого-економічних систем сільського господарства та продовольчої безпеки. Виявлено основні елементи гарантування продовольчої й екологічної безпеки через екологізацію агропромислового виробництва.