Напрями підвищення ефективності управління лісокористуванням - Голуб, О.А. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2013)
У статті висвітлені напрями вдосконалення управління у сфері використання лісових ресурсів. Вказано на необхідність суттєвого практичного посилення ролі державного управління незалежно від форм власності на лісові ресурси.