Засади фінансового забезпечення екологічної безпеки регіону - Колмакова, В.М. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2013)
У статті за результатами аналітичної оцінки виявлено актуальні екологічні проблеми Автономної Республіки Крим та запропоновано теоретико-методологічні підходи до вдосконалення фінансового забезпечення регіональної екологічної політики, що сприятиме підвищенню ефективності використання фінансових ресурсів та покращенню екологічної ситуації в регіоні.