Правове регулювання екологічної безпеки туристично-рекреаційної діяльності в Україні - Ільїна, М.В. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2013)
Проаналізовано переваги та недоліки сучасного нормативно-правового гарантування екологічної безпеки у сфері туризму і рекреації, зміст та особливості функціонування механізму підвищення екологічної ефективності сфери.