Краєзнавчі дослідження академіка Костянтина Григоровича Воблого - Шевченко, М. (Краєзнавство, 2013)
У статті розглядається діяльність академіка К. Г. Воблого як краєзнавця. Проаналізовано його творчу спадщину на краєзнавчій ниві. Досліджено роботи вченого, присвячені вивченню історії різних регіонів України.