Вірність як життєва позиція: Олександр Петрович Єрмак - Демиденко, Т. (Краєзнавство, 2013)
У статті висвітлено основні етапи життя, педагогічної та наукової діяльності Олександра Єрмака. Значну увагу приділено вагомим творчим здобуткам відомого полтавського вченого-історика, педагога, краєзнавця.