Настя Грінченко: становлення особистості та формування життєвих переконань - Клименко, Н. (Краєзнавство, 2013)
У статті на основі нових архівних джерел висвітлюються сторінки з біографії доньки Бориса Грінченка – Насті: дитинство, юність, навчання в чернігівській та київській гімназіях. Розглядається вплив сімейного виховання на формування особистості, світоглядних орієнтирів та життєвих переконань.